Gezonde klassiekers


Met een hedendaagse en gezonde touch

Gezonde klassiekers


Wij Belgen zijn terecht trots op onze keuken: gegratineerde witloof, asperges op Vlaamse wijze, vol-eau-vent, stoofvlees… Maar die klassiekers liggen vaak nogal zwaar op je maag. Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn.

In deze workshop leer je hoe je met kleine ingrepen je gerecht heel wat gezonder maakt. We raken niet aan de heerlijke smaak, maar leren je technieken aan om vetstoffen, suikers en andere ongezonde toevoegingen te mijden. Zodat je verantwoord geniet van je topgerecht.

Tijdens deze workshop ontdek je dat dikmakers geen rol hoeven te spelen in je gerecht. Je ontdekt manieren om gezonder te koken en passen het toe op een Belgisch klassieker. Schrijf je in voor deze workshop en krijg tal van tips. Die je daarna toepast op al je gerechten.

 

  • 3 a 4 uur
  • Beginnend tot gevorderd
  • € 45.00 / p.p.
  • Maximum
    8 personen
  • Recept-fiches
  • Welkomsdrankje & wijnen
  • Deels buiten
    (bij goed weer)